Viktig information

Här kommer lite information som kan vara bra att veta:

 • Klädsel

  Ja, det vore trevligt

  Klädsel: Kavaj

  Det innebär mörk kostym för herrarna och klänning eller kjol av finare tyg för damerna.

  Unvik enfärgade klänningar i svart, vitt eller rött.

 • Barn

  Inte denna dag

  Vi älskar era gullungar men denna dag får de stanna hemma.

  Barn som ammas är förstås välkomna.

 • Fotografering

  Gärna diskret

  Vi kommer att ha en proffessionell fotograf och filmare under vigseln och festen. Vi räknar med att fånga alla våra gäster på bild helst från er bästa sida.

  Vi vill gärna att ni också fotograferar. Ni fångar säkert sådant som vår fotograf och filmare inte gör men var gärna lite diskreta och försök att inte stå ivägen för dem:)

 • Elin

  Toastmadame

  En viktig person att känna till.

  Elin är en tjej med fart och fläng. Hon är en rutinerad Toastmadame. Varför? Jo, för hon har massor av bra idéer och hon kan styra upp i princip vilken situation som helst. Hon har räddat situationer med kraschade bröllopstårtor och andra katastrofer. Med henne vid spakarna kan man känna sig trygg.

  Elin är Saras ovärderliga barndomsvän.

  Vill du komma i kontakt med Elin så finns hon på tel 0708-22 33 556

 • Andreas

  Toastmaster

  En annan viktig person att känna till.

  Andreas är Fredriks bästa vän. De har hängt ihop sedan mellanstadiet och de hade ett band ihop i sin ungdom. Andreas är en ordningens man. Kan låta tråkigt men det är långt ifrån en beskrivning av Andreas. Skrattet är aldrig långt borta. En kille man vill umgås med. Ofta!

  Vill du komma i kontakt med Andreas finns han på tel 0778-209923.

 • Långväga gäster

  Boende

  Långväga gäster kommer att bo dels hos Fredriks respektive Saras föräldrar. Vi har också gjort en preliminär reservation på Danderyds  Gästeri som är ett trevligt och hotell för er som vill bo där. Det ligger endast ett stenkast från kyrkan och festlokalen. När ni ringer dit, säg att ni ska på Saras och Fredriks bröllop så de vet.

  http://www.danderydsgasteri.se

 • Så här ska vi inte ha det

  Få ett gott skratt

  Vill ni ha ett gott skratt, se detta klipp! Det är svårt att inte låta bli att skratta med. De är fantastiskt vilken skillnad det är att säga waffely istället för lawfully.