Önskelista

Den bästa presenten är ju förstås att ni kommer till vårt bröllop.

Vill ni ge oss något har vi gjort det enklare för er genom att berätta om några saker som vi önskar oss. Vi passar på att börja samla på glas och porslin för det skulle vara roligt att ha så att allting matchar. Ni som brukar besöka oss vet att det vi har just nu är en blandning av lite av varje som vi haft med oss från våra olika boenden.

Vill du bocka av något på vår önskelista är lösenordet för att logga in: thankyou

 • Resebidrag

  Mest av allt önskar vi oss bidrag till vår bröllopsresa som ska gå till Maldiverna. Vill du ge ett bidrag till den får du gärna sätta in en gåva på vårt konto hos Danske Bank clearingnummer 1346 kontonr 0602678.

 • Kaffebryggare

  Vår kaffebryggare sjunger på sista versen och kaffet blir ljummet. Våra vänner har en kaffebryggare som heter Mocca Master som gör riktigt varmt och gott kaffe. Det skulle vi bli glada över att få.

 • Matteus fat

  Vi älskar Matteus fat och vill passa på att önska om det är någon som känner för att ge oss det. Vi behöver olika storlekar så stor eller liten är lika välkommet.

 • Bestick Indra Gense

  Vi har tittat på bestick och fastnat för några som heter Indra från Gense. Vi blir glada för varje bestick vi får. Vi har nyligen börjat samla så varje bidrag till ett komplett set är vi tacksamma för.