Välkommen till vår hemsida

Kul att du hittat hit.

På den här sidan hittar du information om vigseln och festen, praktiska detaljer, vägbeskrivningar etc. Vi blir glada om du skriver i vår gästbok och kommenterar i bloggen.

Tveka inte att kontakta oss om du undrar över något. Vi ser fram emot att se dig på vårt bröllop!

Kram Sara & Fredrik

 

Här kommer berättelsen om oss

Vi gick i samma skola på högstadiet och vi tyckte om varandra och var goda vänner. Sedan kom studier på annan ort emellan och vi tappade kontakten. När vi sedan möttes många år senare blev vi jättekära. Vi förstod direkt att vi hör ihop. Nu har vi bestämt oss för att gifta oss och vi vill dela vår glädje med er.

Saras berättelse

Jag känner Fredrik sedan högstadiet och vi var nog mest vänner även om jag i smyg önskade att det skulle vara mer än så. När både Fredrik och jag började studera på annan ort blev jag snabbt uppslukad av studier och alla aktiviteter kring det. Efter ett tag förlorade vi kontakten. Av en händelse stötte vi ihop och det blev verkligen början till något nytt. Jag vet inte vad som hänt med oss under åren som gått men vårt möte blev elektriskt. Det slog gnistor och jag blev kär på riktigt!! Fredrik är min drömprins.

Fredriks berättelse

Jag blev så glad när jag träffade Sara igen på ett sätt som jag inte kan beskriva. Att vara med henne kändes så enkelt och självklart på alla sätt. Jag hade nog inte förstått hur mycket jag saknat henne under åren vi varit ifrån varandra. Sara är vacker på både insidan och utsidan och hon är en klippa. Vi kompletterar varandra så bra. Nu ser jag fram emot att fortsätta vårt liv tillsammans.

Ni får säkert veta mer om oss på bröllopet, mer än vad som får plats att visa här. Möjligen får ni veta mer än vad vi själva skulle ha valt att berätta, men det återstår att se...